CITAONLINEpetit

Centre Mèdic Pla d’Urgell neix fa 26 anys fruit de la necessitat d’aquell moment. Dos empresaris i dos metges van posar en comú tot el seu saber fer. Les ganes de treballar per a la comarca, el millor servei i un fort desig de superació els va portar a fundar Centre Mèdic Pla d’Urgell.

Ara 26 anys després, som un centre de referència a la comarca. Especialistes en serveis sanitaris, medicina de família, assistencial i preventiva amb 22 especialitats mèdiques per oferir tots els serveis assistencials, i fins i tot cirurgia ambulatòria.

Centre Mèdic Pla d’Urgell disposa, a més, d'equipaments com radiologia, ecografies, ecocardiografia, mamografia, ortopantografia i un complet servei de rehabilitació, i tot equipat amb les últimes tecnologies i amb un personal altament qualificat.

Durant aquest darrers anys hem ampliat els nostres serveis: ESPORTECH, dedicat a la medicina de l’esport; CMPUSALUS, dedicat a prevenir riscos laborals, i RENEIX, que se centra en la medicina estètica, la fisioteràpia i la hidroteràpia, i és així que complim totes les necessitats.

Un gran equip de professionals ens avala i tots junts donem el màxim als nostres clients.